Nyt græsrods-initiativ på Frederiksberg

Frederiksberg Mediecenter starter nu en internetavis for græsrødder på Frederiksberg. Målet er, at der på sigt etableres en selvstændig forening som driver Frederiksbergs Netavis: “frederiksbergnyt”. Frederiksberg Mediecenter har tidligere været med til at starte Kanal 4 Frederiksberg Lokal-tv og senere Frederiksberg Lokalradio. Mediecentret var også fødselshjælper til lokal-tv stationer som Københavns Miljø-tv og Frederiksberg Senior-tv samt lokal radioerne Radio Sfinx og Frederiksberg Seniorradio.

I alle tilfældet har formålet været, at græsrødder og svage grupper, som ellers ikke kom meget i medierne, fårmulighed for at få deres holdninger og interesser “i luften”. Dette er også formålet med Frederiksbergs Netavis.

Foreløbigt er det vores mål dagligt at tilføje en nyhed og ugentligt at oploaded en baggrundsartikel. Vi håber bl.a. at kunne overtale foreninger, faglige organisationer, politiske partier og enkeltpersoner til at skrive nogle af disse indlæg. På sigt håber vi på at øge “produktionen”.