Fra partierne IV

Venstre: Lars Løkke Rasmussen og Jan E. Jørgensen

I denne juletid er det småt med nyhederne, så vi har valgt at se nærmere på de sidste nyheder på kommunalbestyrelsens partiers hjemmesider.

Venstre

Venstre: Lars Løkke Rasmussen og Jan E. JørgensenVenstre Frederiksbergs hjemmeside giver ikke anledning til mange kommentarer. Vi bringer her det seneste indlæg (http://www.frederiksberg.venstre.dk/index.php?id=1)

“tirsdag 20. oktober 2009

Nej til højere skat for børnefamilier. Der var hårde forhandlinger i år, da kommunalbestyrelsen skulle vedtage sit budget for næste år. Venstre havde på forhånd meldt ud, at vi ikke kunne acceptere en ekstraordinær stigning i taksterne i vuggestuerne.

Embedsmændene havde i det administrative budgetforslag foreslået, at lovgivningen skulle udnyttes til det yderste, så en vuggestueplads skulle stiger fra 2.799 kr. om måneden til 3.359 kr. – en stigning på 560 kr.

Takststigningen er nu endt på omkring 300 kr., når man ser bort fra inflation. Og de penge, der er kommet ind på taksterne, bliver alle brugt på børnene – først og fremmest til mere personale i daginstitutionerne.

Vi kæmper videre til næste år for at få takststigningen helt væk – og jo flere stemmer vi får, jo mere kan vi kæmpe.”

På hjemmesiden er det muligt at gå videre til 4 kandidaters debatindlæg. Det er nu kun Jan E. Jørgensen (partiets medlem i kommunalbestyrelsen), som har debatindlæg lagt på nettet. Den seneste kommer her:

“Nyt fra kommunalbestyrelsen Mads Lebech

23. december 2008 af Jan E. Jørgensen, Rådmand

Mads Lebechs beslutning om at stoppe som borgmester kom som en overraskelse af de helt store. Han har i den grad virket som en, der nød at være med i politik, og han har manifesteret sin kommune i høj grad. Selv har Mads opnået at blive centralt placeret som næstformand hos Det Konservative Folkeparti, og efter Frederiksberg blev medlem af Kommunernes Landsforening som konsekvens af kommunalreformen fik han naturligt en lige så central placering her. (…)”

Hele indlægget kan læses på partiets hjemmeside.