KV13: Resultatet af SF’s urafstemning

Urafstemningen, der skulle udpege SF’s fokuskandidater til KV2013 er afsluttet. SF har besluttet, at vælge 4 såkaldte fokuskandidater, hvilket vil sige at SF-afdelingen på Frederiksberg, vil støtte disse kandidaters valgkamp.SF oplyser at 104 medlemmer deltog i afstemningen. 2 stemmesedler var ugyldige.

SF har allerede valgt spidskandidat, da der ved generalforsamlingen i oktober ikke var modkandidater til Balder Mørk Andersen, der pt. er partiets politisk ordfører i kommunalbestyrelsen. Valget drejede sig derfor om de efterfølgende pladser, pladserne 2 til 7. Vinder af afstemningen blev Pernille Frahm med 64 stemmer, foran Carsten Nørballe der fik 61. Under “læs mere” kan hele listen ses.

 

 

Resultatet blev:

Pernille Frahm

64

Carsten Nørballe

61

Carsten Bøtker

38

Annika Smith

35

Pernille Fendrich Schmidt

30

Charisma Fries

24