Venstres valgprogram for Frederiksberg: Flere Skattelettelser.

Så har Venstre på Frederiksberg vedtaget det valgprogram, de går til valg på ved kommunalvalget i november 2013. Ikke overraskende er et af punkterne lavere skat, eller som det formuleres i programmet: “Venstre var drivkraft bag den seneste kommuneskattelettelse, og Frederiksberg Kommune har i dag Danmarks tredje laveste skatteprocent. Det er vi stolte af, men vi stopper ikke her. Venstre vil presse på for yderligere skattelettelser. Derved sikrer vi, at Frederiksberg fortsat er Hovedstadens mest attraktive bosætningskommune.”

Venstre har også et punkt om grundskylden, et punkt hvor det eller er Liberal Allince der har været mest på banen med læserbreve i lokalpressen. I Venstres valgprogram står der: “Venstre er tilhænger af, at den kommunale grundskyldspromille sættes ned for at kompensere for de voldsomme stigninger i vurderingerne de seneste år, som har ramt Frederiksberg helt ekstraordinært.” Det vil sige, at Venstre mener en øget skat til staten skal kompenseres via en mindre skat til kommunen, hvilket betyder at udgifterne til den kommunale service skal reduceres tilsvarende.

Venstre er også bilisternes parti: “Bilisterne betaler i forvejen dyrt for at have en bil. Venstre mener, at det fortsat skal være gratis at parkere overalt på Frederiksberg i to timer. Vi støtter dog en udvidelse af parkeringszonen og vil gerne justere på priserne, så parkeringspladserne forbeholdes dem, der har et ærinde på Frederiksberg eller som bor her.”

Hele valgprogrammet kan læses på http://v-frb.dk/valgprogram/