Socialdemokraternes kandidatliste til KV13 er nu klar

Socialdemokraternes kandidatliste til kommunalvalget til november er nu klar efter en urafstemning om pladserne 2 til 16 på listen. Plads nr. 1 er besat. Den gik til Katrine Lester som blev valgt som spidskandidat uden modkandidat. Urafstemningen blev vundet af Michael Vindfeldt, det pt. er partiets politiske ordfører i kommunalbestyrelsen foran Sine Heltberg, Anja Camilla Ravn og Ali Maktabi.

Dermed er alle de nuværende socialdemokratiske medlemmer i kommunalbestyrelsen igen blevet placeret i toppen af partiets liste. Dog mangler Lise Hækkerup der ikke ønskede at fortsætte. Den samlede liste ser således ud:

1 Katrine Lester

2 Michael Vindfeldt

3 Sine Heltberg

4 Anja Camilla Ravn

5 Ali Maktabi

6 Gunvor Holm Wiibroe

7 Mads Havskov

8 Anders Kaare Frederiksen

9 Peter James Stark

10 Casper Felt

11 Hanne Illum

12 Johnny W. Hansen

13 Steen Pedersen

14 Jonna Eltong

15 Trine Flæng

16 Tommi Schalburg

Det er bemærkelsesværdig at listen indeholder 2 tidligere medlemmer af kommunalbestyrelsen, nemlig Det mangeårige medlem og rådmand Anders Kaare Frederiksberg og Johnny W. Hansen som tidligere har repræsenteret SF i kommunalbestyrelsen.

Socialdemokraterne opstilles sideordnet (men prioriteret), hvilket betyder at det alene er de personlige stemmer der afgør hvem der bliver valgt. Der er således ikke nogen garanti for, at hvis socialdemokraterne får 5 valgt så er det de 5 første der vælges.