Debatmøde i det Økologiske Inspirationshus om omstilling på Frederiksberg

Med underoverskriften “Den nye fortælling om Frederiksberg begynder med en stor gryde suppe”, inviterer Det Økologiske Inspirationshus (Allégade 7) til åbent debatmøde onsdag d. 30. oktober kl. 19:30; Jytte Abildstrøm indleder mødet med et oplæg om tankerne bag Det Økologiske Inspirationshus og en grøn livline gennem Frederiksberg. Huset opfordrer alle til at komme og deltage i en snak om Frederiksbergs nye bæredygtige fortælling, om vores miljø, vores infrastruktur, kultur, netværk, affald m.m. Der lægges op til debat og forslag til fremtidige netværk ved Knud Anker Iversen, fra Miljø og Energicentret i Taastrup. Som sagt er der suppe, så tilmelding (på jytte@mygind.dk) vil være i god stil. Se også https://www.facebook.com/events/253141071501361/?ref=22