En stemme på de konservative kan gå til Nye Borgerlige

På Frederiksberg kommer der til KV17 2 store valgforbund. Det borgerlige valgforbund samler alle blå partier, helt ud på den yderste højrefløj. Følgende partier er med:

Det Konservative Folkeparti – som forventes at blive det største parti pga. borgmestereffekten. De regner vistnok selv med at gå frem til 11 mandater.

Venstre – Danmarks Liberale Parti – som også denne gang forventer at få deres frederiksbergske gennembrug og gå frem til 3 til 5 mandater. Her er Jan E. Jørgensen spidskandidat.

Liberal Alliance – som håber på 2 mandater. Laura Lindahl er spidskandidat med håber at få Lars Berg Andersen med ind.

Nye Borgerlige – med Jesper Gudmund Petersen, som skal have lidt over 3,5 % af stemmerne for at komme ind, hvilket ikke er helt umuligt. Derfor kan en stemme på de konservative hjælpe Nye Borgerlige ind i kommunalbestyrelsen. https://www.facebook.com/search/top/?q=nye%20borgerlige%20frederiksberg

Frederiksberg Borgerliste – med Frits Degner og Michael Larsen. Sammen med Nye Borgerlige stærkt kritiske overfor flygtninge og indvandrere. Følg dem på www.frb-borgerliste.dk

Det blå valgforbund plejer at indeholde en aftale om fordelingen af formandsposter og ben uden for kommunalbestyrelsen, men disse aftaler offentliggøres aldrig.