Endnu en skandale på Frederiksberg

Fagforeningen 3F og TV2-Lorry har afsløret, at der er foregået Social Dumpning på en kommunal arbejdsplads, konkret ved renoveringen af den kommunale udlejningsejendom på hjørnet af Bülowsvej og Fuglebakkevej. Vi har på Frederiksbergnyt tidligere omtalt problemerne ved renoveringen Renoveringen af de kommunale boliger sejler – Frederiksbergnyt, men TV2 Lorry kan nu afsløre at problemerne stikker dybere og også omfatter Social Dumpning, underbetaling af arbejdskraften, muligvis også skatteproblemer og manglende kommunal kontrol med overholdelse af kædeansvar. Det er kommunen der skal sikre, at de krævede sociale kausuler overholdes. Det har kommunen tilsyneladende ikke taget særligt seriøst. Man har overladt kontrollen til firmaer som ikke har magtet opgaven.

Konsekvensen har været at mens det på overfladen så ud som om Frederiksberg Kommune overholdt alle regler, viser det sig reelt ikke at være tilfældet.