Konservative: ”Den er hjemme”

Kantar Gallup har for Berlingske tidende udarbejdet en meningsmåling for kommunalvalget på Frederiksberg. Målingen har givet anledning til begejstring hos de konservative for målingen viser, at de vinder valget klart. Borgmesteren maner dog til forsigtighed, fordi der stadig er 18,6 % af de adspurgte der er i tvivl.

Målingen adskiller sig fra den tidligere måling fra de ikke -kommercielle lokalmedier (og Norstat) i juni/juli måned, som viste et tæt løb mellem de to blokke der på Frederiksberg stiller op mod hinanden. Mens Norstats måling var baseret på interviews med 1008 vælgere er den nye baseret på 751. Det betyder at usikkerhed i den nye er noget større og er for de større partier plus-minus 3 % og for de mindre partier plus-minus 2 %.

Berlingske måling (i % og mandater)

A: 14,4               5 mandater

B: 6,7                  2 mandater

C: 42,2                14 mandater

D: 2,1 (Nye Borg.)

F: 6,6                  2 mandater

I: 1,0 (L.A.)

O: 0,8 (DF)

V; 7,7                  2 mandater

Ø: 14,3               4 mandater

Andre: 4