Bitten Vivi Jensen stiller op for Å

Alternativet har på facebook meddelt, at ”whistlebloweren” og frederiksbergborgeren Bitten Vivi Jensen stiller op til folketingsvalget for Alternativet. Hun fortsætter således sin politiske rejse: til kommunalvalget stillede hun på Frederiksberg op på sin egen liste med navnet ”Bitten Vivi Jensen” og fik 374 stemmer. Til det samtidige regionsrådsvalg i hovedstaden stillede hun op på ”Frihedslisten”, som sædvanligvis placeres på den yderste højrefløj. Til dette valg fik hun 34 personlige stemmer.

Nu stiller hun op for Alternativet i Københavns Omegn. Alternativets folketingsmedlem Torsten Gejl skriver på facebook, at han skriver beskeden om Bitten Jensens opstilling for Alternativet ”med både stor glæde og stolthed”.

Sandsynligheden for at Bitten Jensen vælges er dog ikke stor. Ud over at Alternativet i meningsmålingerne står til ikke at få de nødvendige 2 % af stemmerne på landsplan, så er Københavns Omegn ikke et af de første steder Alternativet vil få en kandidat valg. Ved sidste valg opnåede Alternativet 3,0 % på landsplan og fik valgt 5, her af Sikandar Siddique på et tillægsmandat i Københavns Omegn.