DF har valgt spidskandidater til KV21

Dansk Folkeparti har nu valgt 3 spidskandidater til det kommende kommunalvalg der afholdes d. 16. november 2021. De valgte er

Spidskandidaten Eva Bechmann var også opstillet ved det sidste kommunalvalg i 2017, hvor hun fik 286 personlige stemmer

Nummer 2 på listen er næstlandsformanden i Dansk Folkepartis Ungdom Christian Bülow, der som det ses af billedet (hans billede på facebook) allerede er blevet fotograferet foran Dannebrog i kommunalbestyrelsessalen på Frederiksberg Rådhus.

Nummer 3 på listen er David Gerschwald, der ved sidste valg til Ældrerådet blev valgt som 1. suppleant. Gerschwald var også opstillet for DF ved det sidste kommunalvalg og fik 57 personlige stemmer.

Dansk Folkeparti fik sidst 2,1 % af stemmerne og står til nogenlunde det samme til det kommende valg og står således ikke til at få valgt nogen ind i kommunalbestyrelsen.

Partiet opstiller til KV21 i valgforbund med de konservative, Venstre, LA og Nye Borgerlige og vil dermed bidrage til valg af konservative mandater. Det gør de andre nævnte mindre borgerlige partier også, selv om de, hvis de stillede op i deres eget valgforbund, ville kunne få valgt mindst en og muligvis 2 kandidater. Den ene af dem kunne være faldet til DF.

Dansk Folkepartis bestyrelse på Frederiksberg vil løbende forsøge at udvide listen.