Nikolaj, Laura, Ruben og Balder blev ikke valgt

Med offentliggørelsen af fordelingen af de personlige stemmer er det klart at hverken Nikolaj Bøgh eller Laura Lindahl bliver valgt til Folketinget. De konservatives enlige mandat i København går til Helle Bonnesen med lidt over 2700 stemmer. Første suppleant bliver partiets nuværende folketingsmedlem valgt i København i 2019, Katarina Ammitzbøll med lidt under 1450 personlige stemmer.

I den “frederiksbergske” kamp slog Bøgh, med sine lidt over 1400 stemmer, Lindahl med cirka 150 stemmer,

Heller ikke den radikale Ruben Kidde eller SF’s Balder Mørk Andersen blev valgt. De mistede begge deres position fra 2019 som første suppleant og er nu anden suppleanter.

Hos Venstre blev Jan E. Jørgensen valgt med flest personlige stemmer (over 4200) og får i folketinget følgeskab af Linea Søgaard-Lidell, mens Alexandra Sasha bliver 1. suppleant.

Og endelig blev Pelle Dragsted valgt (med 14.129 personlige stemmer) for Enhedslisten. Ida Auken blev (med 9.879 personlige stemmer) valgt hos Socialdemokraterne, mens der ikke blev valg til Mette Bram fra Alternativet. Hos Moderaterne blev der valg til Jon Stephensen og Nanna W. Gotfredsen.