Endnu et medlem træder ud af kommunalbestyrelsen

Enhedslisten mistede endnu et medlem i kommunalbestyrelsen, da Sabrina Louise Christiansens fik tilladelse til at udtræde af kommunalbestyrelsen 1. marts. Sabrina Christiansens begrundelse for at udtræde er, at hun i forbindelse med en stres-relateret sygdomsperiode har besluttet sig for at flytte fra Frederiksberg til Esbjerg, hvor hun oprindeligt kommer fra. Hun har også været åben om at hun i forbindelse med sit politiske arbejde har været udsat for flere alvorlige trusler.

Sabrina har været medlem af kommunalbestyrelsen siden 1. januar 2022. Hun var medlem af 3 udvalg: Hun var næstformand i Arbejdsmarkeds-, vækst- og Uddannelsesudvalget og medlem af Kultur- og Fritidsudvalget samt Sundheds- og Forebyggelsesudvalget.

Sabrina Louise Christiansen har endvidere været centralt placeret i Enhedslisten, som medlem af Enhedslistens hovedbestyrelse og forretningsudvalg. Hun har også trukket sig fra disse poster.