Frederiksberg Erhverv kritiserer det vedtagne budget for 2024

Foreningen ”Frederiksberg Erhverv” har her efter vedtagelsen af Frederiksberg Kommunes budget for 2024 kritiseret, at de ”kære politikere” som der står, ikke har forholdt sig til det store problem der er med at detailhandelsbutikker drejer nøglen om, uden at der nye til.

Formanden for Frederiksberg Erhverv Christian Jensen, skriver følgende i foreningen nyhedsbrev:

”Det ser vi desværre med alt tydelighed også her på Frederiksberg. Tomheden
begynder at brede sig. Frederiksberg Erhverv har i Erhvervsrådet argumenteret for, at der skal bruges mere end 200 mill. kr. på at opstarte en opgradering og udvikling byens handelsgader. Det har været forsømt i årtier og fortsætter vi ender det med at handelsgaderne kan fredes på samme måde som Solbjerg Kirkegaard. Her blot med den begrundelse at den historie der fortælles her er, at sådan så handelsgaderne ud fra en svundet tid og som et eksempel på mangel på rettidig omhu.”

Nyhedsbrev Oktober 2023 – Frederiksberg Erhverv (frberhverv.dk)