Selv om der på Frederiksberg i princippet kun er et fuldtidsjob som lokalpolitiker (borgmesterposten), er det for nogle af medlemmerne et endda overordentligt godt betalt fritidsjob. I forrige valgperiode tjente den konservative rådmand Flemming Brank f.eks. op mod 800.000 kr om året på vederlag relateret til kommunalbestyrelsen, en indkomst han mistede, da han ikke blev genvalgt ved valget. Jan E. Jørgensen tjente tilsvarende næsten 700.000 om året og Laura Lindahl næsten 600.000 kr. Til sammenligning tjente Michael Vindfeldt før valget ca. 460.000 på sit arbejde i kommunalbestyrelsen. De senest oplyste tal på kommunens hjemmeside er fra 2020 og kan ses her: Vederlag til medlemmer af kommunalbestyrelsen (frederiksberg.dk)
Kommunen har ikke offentliggjort hvilke vederlag de nye medlemmer af kommunalbestyrelsen får efter konstitueringen. Det er besluttet, at vederlagsstrukturen omlægges, f.eks. således at formandsvederlaget er ens for alle udvalg, men kommunen har ikke offentliggjort, hvad beløbet er, og heller ikke hvilket vederlag de enkelte udvalgsmedlemmer får. Da kommunen heller ikke har offentliggjort, hvordan posterne uden for kommunalbestyrelsen fordeles (eller aflønnes) er det ikke muligt, at få et samlet billede af hvem der tjener hvad i den nye kommunalbestyrelse.
Baseret på oplysninger fra de selskaber mm. som har oplyst deres nye bestyrelser efter valget kan det dog konstateres at nogle medlemmer har fået poster med høje vederlag. Laura Lindahl ser således ud til at kunne opretholde sin tidligere indkomst fra fritidsjobbet i kommunalbestyrelsen. Ud over et vederlag på omkring 380.000 i kommunalbestyrelsen, kan hun med en formandspost i Frederiksberg Forsyning, en næstformandspost i ARK (Amagerforbrændingen) og bestyrelsesposter i Wonderful Copenhagen og Danmarks Affaldsbrændingsforening samlet nå op mod de 600.000 kr.
Af andre større poster kan nævnes, at Michael Vindfeldt er blevet næstformand i Metroselskabet, Lone Loklindt er blevet næstformand i Frederiksberg Forsyning og Pelle Dragsted valgt til bestyrelsen i Frederiksberg Boligfond.
Retfærdigvis skal det nævnes, at flere udvalgsformænd tager en dag fri om ugen fra deres normale arbejde, det er dog langt fra alle, og det er ikke noget der offentliggøres. Nogle partier opkræver også ”partiskat” af vederlagene, Enhedslisten hele 33% af bruttoindtægten. KL anslår endvidere at kommunalpolitikere bruger op mod 20 timer om ugen på deres politiske arbejde