Midtvejsmåling på trapperne

De ikke-kommercielle lokalmedierne på Frederiksberg har fået udarbejdet en ”Midtvejsmåling”, der viser hvad et repræsentativt udvalg af vælgere på Frederiksberg ville stemme, hvis der var kommunalvalg i dag. Vælgerne har også svaret på en række andre aktuelle politiske spørgsmål på Frederiksberg.

Bagundersøgelsen står Frederiksberg Lokal-TV, Frederiksberg Lokalradio og Internetavisen Frederiksbergnyt.dk. Undersøgelsen er forestået af analysebureauet Norstat. Det er baseret på internet interviews med 502 vælgere på Frederiksberg, som indgår i Norstats repræsentative panel.

Undersøgelsens resultater vil blive offentliggjort i løbet af de kommende 3 uge. Hovedresultaterne vil først bringes i Frederiksberg Lokal-TV’s ugentlige udsendelser. Første gang torsdag d. 23. november kl. 21.30 på Kanal Hovedstaden. Udsendelserne genudsendes derefter i Frederiksberg Lokal-TVs genudsendelser i løbet af ugen.

Resultaterne vil derefter blive offentliggjort i Frederiksberg Lokalradios udsendelsen (på FM 97.7) og (her) på Internetavisen Frederiksbergnyt.dk.

Undersøgelsen markerer, at vi nu er halvvejs igennem den nuværende kommunalbestyrelses valgperiode. Næste kommunalvalg er fastsat til tirsdag d. 18. november 2025.