15 ud af 25 bag budgetaftale for 2 år

Budgetaftalen for 2021-2022 er nu tilgængelig på Frederiksberg kommunes hjemmeside (link nedenfor). Aftalen er indgået mellem de konservative, Venstre, SF, Liberal Alliance og Alternativet som tilsammen repræsenterer 15 af kommunalbestyrelsens 25 medlemmer. Socialdemokratiet, de radikale og Enhedslisten er ikke med.

Aftalen præsenteres under sloganet ”Et grønt og bæredygtigt Frederiksberg” og indeholder i forlængelse af budgetforliget i 2020 (hvor alle partier var med) en fortsat satsning på 4 langsigtede ambitiøse mål: Børnene er fremtiden, Den grønne og CO2-neutrale by, Byen for alle og Investeringer i fremtiden.

Budgetforligsteksten kan findes via https://www.frederiksberg.dk/sites/default/files/2020-09/Budgetaftale20212022final_1.pdf. Det er endnu ikke muligt at se de bagvedliggende bevillinger.