Christian Jensen: Krads kritik af det borgerlige Frederiksberg

Den kendte frederiksbergske erhvervsmand Christian Jensen har i dag i Politiken en krads kritik af de borgerlige partier på Frederiksberg. Der mangler borgerlig ordentlighed skriver han, med reference til fejlbehandlinger på det sociale område. Christian Jensen stiller i indlægget en række spørgsmål: ”Er den borgerlige pragmatisme (som Simon Aggesen påberåber sig – red.) blevet brugt til at prioritere målsætningen om lav skat fremfor en borgerlig anstændig og retfærdig sagsbehandling? I bekræftende fald, hvem har så pålagt forvaltningen/sagsbehandlerne en så kynisk politik?”

Christian Jensens indlæg er et svar på en Politiken tekst (d. 25.7), hvor I Simon Aggesen citeres for, at advarer mod Enhedslisten og Pelle Dragsted. Simon Aggesen prøver tilsyneladende at gøre det kommende kommunalvalg til et spørgsmål om Enhedslisten contra ”borgerlig pragmatisme”. Christian Jensens svar er, at det er de borgerlige, der selv ruller den røde løber ud for Pelle Dragsted.