Enhedslistens Spidskandidater

Enhedslisten har nu valgt sine 2 spidskandidater til de kommunale valg 19. november. Det blev partiets nuværende medlem Thyge Enevoldsen og Mette Bang Larsen som tidligere har siddet 4 år i kommunalbestyrelsen. Enhedslisten skriver i partiets pressemeddelelse at de er meget glade for at Mette og Thyge opstiller og ikke mindst for at det er lykkedes at overtale Thyge til at tage 4 år mere.

Thyge Enevoldsen er en af de markante medlemmer af kommunalbestyrelsen, der ofte er meget aktiv omkring at bekæmpe nedskæringer og forringelser for borgerne på Frederiksberg. Senest ses det i hans kritik af flertallets beslutning om at erstatte hjemmehjælperes støvsugning med robotstøvsugere, som de ældre selv skal købe. Thyge har mange års erfaring i kommunalbestyrelsen. Han var medlem fra 1987 til 1989 for Venstresocialisterne og igen siden 1998 for Enhedslisten. Han er ansat på RUC som studieleder for den Samfundsvidenskabelige Bacheloruddannelse. Han er 60 år gammel.

Mette Bang Larsen var medlem af kommunalbestyrelsen fra 2001 til 2005, men røg ud da Enhedslisten manglede 134 stemmer i at få valgt 2 ved sidste kommunevalg. Både før og efter har hun endvidere være inde som suppleant for Thyge Enevoldsen. Mette er også kendt som beboervalgt repræsentant i Frederiksberg Boligfonds bestyrelse. Mette er ved at færdiggøre en uddannelse med socialvidenskab og sundhedsfremme på RUC. Mette er 35 år.