Visitationszone på Frederiksberg

Politiet har besluttet, at indføre en “visitationszone” på en del af Frederiksberg og Nørrebro. Zonen er foreløbigt indført i perioden fra d. 17. januar til d. 1. februar kl. 17. Baggrunden for beslutningen om oprettelse af visitationszonen er, at politiet vurderer, at der er en igangværende voldelig konflikt mellem to kriminelle grupperinger. Formålet med oprettelse af visitationszonerne er at skabe tryghed for borgerne i områderne ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben.

Zonen omfatter en større del af Frederiksberg end tidligere zoner. Det skyldes, at der har været et drab på Åboulevarden i søndags og er samtidigt et signal om, at politiet tager situationen alvorligt uanset bydel.

Som det kan ses på kortet er området på Frederiksberg afgrænset af Rosenørns Alle – Vodroffsvej – Danas Plads – Danasvej – Thorvaldsensvej – Hostrupsvej – Sankt Nikolaj Vej – Falkoner Alle – Jagtvej og Borups Allé.