Ny Visitfrederiksberg

Frederiksberg Erhverv har fornyet hjemmesiden www.visitfrederiksberg.dk, hvor formålet er at brande og markedsføre Frederiksberg som handelsby. Konceptet har for Frederiksberg Erhverv været, at restauranterne, butikkerne og handelsgaderne er Frederiksbergs største turistattraktion og derfor skal de markedsføres som sådan.

På Visitfrederiksberg forsøger Frederiksberg Erhverv at give hver handelsgade sit eget brand:  Gammel Kongevej er “Hovedgaden”, Falkoner Alle ”Baker Street”, Godthåbsvej ”Lille Korsbæk” m.m.

Til Visitfrederiksberg er der også tilknyttet en række So-me platforme: Facebook og instagram: Visitfrederiksberg, Shoppingfrederiksberg og Frederiksbergvirksomhedsguide, hvor Shoppingfrederiksberg er til butiks- og restaurantkampagner – f.eks. nye produkter og gode tilbud og Frederiksberg Virksomhedsguide til kampagner for øvrige virksomheder, altså dem der ikke falder ind under kategorien butik.

Frederiksberg Erhverv opfordre alle butikker og restauranter til at indgå i kampagner på alle 3 platforme for at fremme Frederiksberg som mål.

Visit Frederiksberg | Frederiksberg turist guide