Frederiksberg Mediecenter søger flere frivillige

VIL DU GERNE LAVE NETAVIS, RADIO ELLER TV?

SÅ ER FREDERIKSBERG MEDIECENTER MÅSKE NOGET FOR DIG

Lysten driver værket – også når det gælder græsrodsmedier og Frederiksberg Mediecenter opfordrer interesserede med lyst til at lave netavis, radio eller tv til at henvende sig.

“Eneste krav for at komme til at arbejde som frivillig på stationen er en lille ”ansættelsessamtale” med den særdeles uformelle daglige ledelse. – Frederiksberg Mediecenter er en non-profit paraplyorganisation for frivillige fra Frederiksberg og Storkøbenhavn”, forklarer Peter Marsling, der er koordinator i den lille medievirksomhed på Allégade 12 på Frederiksberg.

“22 frivillige har deres daglige gang i mediecentret, men vi vil gerne tiltrække endnu flere medarbejdere i alle aldre og af begge køn. – Vores ambition er at blive endnu dygtigere og endnu mere aktuelle og alsidige. Derfor søger vi folk, som har tid og en positiv interesse for det lokale – og gerne nogen, der har forhåndsviden på det tekniske område”, siger Peter Marsling.

“Viden om teknik er dog ikke noget krav og Frederiksberg Mediecenter tilbyder om nødvendigt oplæring i kameraføring og interview samt redigering”.

Centret danner rammen om i alt fire tv-kanaler, en netavis og tre radiostationer som alle er selvstændige enheder med egen bestyrelse og redaktion, der lejer sig ind i Frederiksberg Mediecenters lokaler på Allégade. Tilsammen sender radio og tv stationerne ugentligt 40 timers radio (på frekvensen 97,7FM) og otte timers tv på Kanal Hovedstaden.

(Kontakt: Telefon 33 26 09 00, eller sekr@kanal-4.dk )