Moderaternes frederiksbergske kandidat

På det nye midterparti Moderaternes liste over kandidater til det kommende folketingsvalg optræder der én fra Frederiksberg: Marina Andersen, der opstiller i Københavns Storkreds. Som mange andre politikere på Frederiksberg er hun advokat, hun har speciale i fast ejendom og har møderet for højesteret.

Hun skriver på hendes hjemmeside (www.marinaandersen.dk) at hun ”har været partihopper hele (sit) liv”, og tidligere har forsøgt at ”passe ind” hos Venstre og de konservative, men som hun skriver ”uden at komme helt hjem”.

Det mener hun, hun er nu hos Moderaterne; hos en partileder, der ”har både erfaringen og visionerne for et bæredygtigt Danmark. Bæredygtigt økonomisk, Bæredygtigt socialt, Bæredygtigt klima- og miljømæssigt. En politik, der tager alle aspekter med og som ikke tror på nemme løsninger”.

Marina Andersen opgiver hun er født i 1976 og blev advokat i 2009. Hun driver en selvstændig advokatvirksomhed.