Station afholder Specialefestivalen 2023

Station inviterer alle til en gratis Specialefestival, hvor mere end 60 dimittender fra landets universiteter vil inspirere med spændende videnskabelige perspektiver, akademiske nybrud og interessante faglige perspektiver. Der vil være et væld af spændende paneldebatter, workshops og oplæg fra videnseksperter og meningsdannere.

Specialefestivalen 2023 er for alle med interesse i forskning, videnssamarbejde og samfund – og en unik mulighed for at få indblik i nye tankesæt, perspektiver og projekter.

På Specialefestivalen hyldes de akademiske dimittender for deres viden og ihærdighed – og universitetsspecialet som et vigtigt bidrag til at skabe nye og mere kvalificerede løsninger, på samfundets komplekse udfordringer.

Det hele foregår over to dage d. 5.-6. oktober 2023 åbner vi dørene til årets vigtigste vidensfestival i Stations smukke og bevaringsværdige bygning på Howitzvej 30, Frederiksberg

Specialefestivalen arrangeres i samarbejde med Station og Ungdomsbureauet med støtte fra KU, CBS, Frederiksbergfonden og Frederiksberg Kommune.

Se det fulde program for Specialefestivalen 2023 her:

Specialefestivalen dag 1

Specialefestivalen dag 2