KV17: Hvem blev valgt – grøn blok

Socialdemokraterne gik tilbage ved valget men fastholdt deres 4 mandater og er det største oppositionsparti i Frederiksberg Kommunalbestyrelse. 3 af de 4 var genvalg (Michael Vindfeldt, Sine Heltberg og Gunvor Wibroe). Det 4. nuværende medlem Anja Jensen blev slået af DSUs kandidat Malte Løcke med 59 stemmer. Anja Jensen er dog

1. suppleant. Socialdemokraterne var tæt på det 5. mandat. Partiet manglede kun 60 stemmer.

Hos Enhedslisten, der opstiller på partiliste, var spændingen om de personlige stemmer begrænset og der var genvalg til Thyge Enevoldsen, Mette Bang Larsen og Daniel Panduro.

Hos de radikale var der fremgang og nyvalg til 2 medlemmer og et comeback til Lone Loklindt som den tredje. De nyvalgte var Ruben Kidde og David Zepernick.

SF gik tilbage og mistede et mandat, som Pernille Frahm har i denne periode. Da hun ikke genopstillede skulle der vælges en ny, men partiet fik ikke stemmer nok til at få valgt Lotte Kofoed. Der var genvalg til Balder Mørk Andersen.

Alternativet fik valgt 1 i deres kommunalpolitiske debut på Frederiksberg. Det var ikke Søren Have, der stod først på kandidatlisten der blev valgt men nr. 2 Mette Bram med Chili Turèll som 1. suppleant.